Gryderet med søde kartofler | North Carolina Sweet Potatoes

Gryderet med søde kartofler

3 søde kartofler fra North Carolina (ca. 750 g)
60 g bulgur
1 spsk. olivenolie
1 rød peperoni i skiver
500 ml passerede tomater
250 ml grøntsagsbouillon
1 porre
1 dåse kikærter, drænet vægt 265 g
150 g halverede cherrytomater
Salt, groft friskkværnet peber, spidskommen
Lidt hakket persille

Tilberedning:

  1. Tilbered bulguren som angivet på pakken.Skræl de søde kartofler, og skær dem i tern på 2 x 2 cm. Svits dem i varm olivenolie, bland peperoni i og derefter de passerede tomater og grøntsagsbouillon. Lad blandingen simre ved middel varme under låg i 10 minutter.
  1. Skær porren på langs, skyl den under rindende vand, og skær den i ringe. Hæld kikærterne i en si, og skyl dem. Tilsæt porre, kikærter og cherrytomater til blandingen i gryden, lad den simre kort. Smag til med salt, peber og spidskommen. Bland kort inden servering bulguren i, og drys med persille.

Tip: Kom en klat creme fraiche ovenpå ved serveringen.

Tilberedningstid: ca. 45 minutter

Energi:
430 kcal/1800 kJ
Protein:
12 g
Fedt:
9 g
Kulhydrater:
70 g