Regnbuesalat | North Carolina Sweet Potatoes

Regnbuesalat

6 spsk. olivenolie
3 spsk. citronsaft
1 tsk. honning
1 lille fed hvidløg
1/2 tsk. salt
1/4 tsk. sort peber
2 små søde kartofler (200 g)
1 mellemstor gul bede (eller rødbede)
2 små pastinakker
1/2 lille rødløg
6 radiser
15 g friske mynteblade
1 lille rødbede
100 g fetaost

1. Bland olivenolie, citronsaft, honning, salt og peber sammen. Pres hvidløget, og tilsæt det til blandingen.

2. Skræl grøntsagerne, og skær dem i tynde skiver på et rive- eller mandolinjern (med undtagelse af rødbeden). Hak mynten fint. Kom dressingen og den hakkede mynte over grøntsagerne.

3. Skræl rødbeden, skær den i fine skiver, og anret den på en tallerken. Kom salaten ovenpå, og drys med feta.

Tilberedningstid/arbejdstid: ca. 45 minutter

200 kcal/840 kJ
8 g
protein
13 g
fedt
12 g
kulhydrater