Wraps med søde kartofler | North Carolina Sweet Potatoes

Wraps med søde kartofler

250 g søde kartofler fra North Carolina
1 mellemstort rødløg
250 g kyllingebrystfilet
1 avocado (fx Hass)
2 spsk. limesaft
1 radicchio (eller 1-2 romainesalathjerter)
2 spsk. olivenolie
Salt, peber
1 tsk. karrypulver
4 hvedetortillaer
120 g flødeost
4 stilke basilikum

  1. Skræl de søde kartofler, halver dem på langs, og skær dem i tynde skiver. Halver løget, og skær det i tynde strimler. Skær også kyllingebrystet på tværs i tynde strimler. Halver avocadoen, fjern stenen, og skræl den. Skær frugtkødet i tynde strimler, og bland dem forsigtigt med 1 spsk. limesaft. Skyl radicchioen, og kør bladene igennem salatslyngen.
  2. Varm 1 spsk. olie op i en slip-let-pande. Steg de søde kartofler og løget ved middel varme i 5 minutter. Smag til med salt og peber, og tag det ud af panden. Varm igen 1 spsk. olie op i panden, og steg kyllingestrimlerne ved høj til middel varme i 3-4 minutter på hver side. Smag til med karry, salt og peber.
  3. Læg tortillaerne ved siden af hinanden på arbejdsfladen, smør flødeost på dem, men lad der være en 1 cm bred kant. Læg radicchio, avocado, søde kartofler, løg og kylling i midten. Dryp med resten af limesaften, og drys med basilikumblade. Klap tortillaens ene side lidt hen over fyldet, og rul den sammen. Eventuelt kan den vikles i madpapir.

 

Tilberedningstid: 30 minutter

Energi:
475 kcal/1988 kJ
Protein:
22 g
Fedt:
31 g
Kulhydrater:
26 g