Sandwich med søde kartofler og skinke | North Carolina Sweet Potatoes

Sandwich med søde kartofler og skinke

2 store søde kartofler fra North Carolina (godt 400 g)
Salt, peber
1 æg
2 spsk. mel
ca. 5 spsk. rasp
2-3 spsk. olie
100 g salatmayonnaise
1-2 tsk. Dijonsennep
50 g brøndkarse
1 flute (ca. 300 g)
100 g fransk lufttørret skinke i tynde skiver

Tilberedning:

  1. Skræl de søde kartofler, og skær dem på langs i ca. 5 mm tykke skiver. Kog dem i kogende vand, der er tilsat salt, i ca. 2 minutter. Hæld vandet fra, og lade dem dryppe af på køkkenpapir. Smag skiverne til med salt og peber. Pisk ægget. Vend først kartoffelskiverne i mel, derefter i æg og til sidst i raspen. Steges gyldenbrune på begge sider i 5-7 minutter varm olie. Lad afkøle.
  2. Til Dijon-cremen blandes salatmayonnaise og sennep. Skyl brøndkarsen. Skær fluten i 4 stykker, og skær stykkerne over vandret. Smør Dijon-creme på skærefladerne. Belæg underdelen med søde kartofler, skinke og brøndkarse, og læg overdelen på.

Tilberedningstid: ca. 40 minutter

Energi:
590 kcal/2470 kJ
Protein:
18 g
Fedt:
22 g
Kulhydrater:
77 g