Chips af søde kartofler med guacamole | North Carolina Sweet Potatoes

Chips af søde kartofler med guacamole

400 g søde kartofler
Fritureolie
2 Hass avocadoer
Saft fra ½ limefrugt
2 fed hvidløg
1 lille chili
Salt

  1. Skræl de søde kartofler, og skær dem i meget tynde skiver. Varm olien op til 175 °C i en gryde eller en frituregryde. Frituresteg de søde kartofler portionsvist, og lad dryppe af på køkkenpapir.
  2. Til guacamolen skal du halvere avocadoerne og fjerne stenene. Tag frugtkødet ud af skallen med en ske. Tilsæt limesaft, og mos med en gaffel. Pil hvidløget, pres det igennem en hvidløgspresser, og tilsæt det til mosen. Skær chilien på langs, og krads kernerne ud. Hak chilien fint, og tilsæt den til avocadomosen. Bland det hele godt sammen. Smag til med salt.

Tilberedningstid: ca. 1 time

Energi:
522 kcal/2190 kJ
Protein:
3,9 g
Fedt:
45,3 g
Kulhydrater:
25,3 g