Smoothie af søde kartofler med valnøddemælk | North Carolina Sweet Potatoes

Smoothie af søde kartofler med valnøddemælk

300 g søde kartofler fra North Carolina
200 g valnøddekerner
1 moden mango
2 limefrugter
Kanelpulver

Tilberedning:

 

  1. Forvarm ovnen til 180 °C (over- og undervarme). Vikl de søde kartofler ind i sølvpapir, og bag dem i ovnen i ca. 60-80 minutter (tjek om de er møre!). Tag dem efterfølgende ud af ovnen, og tag frugtkødet ud med en ske – der er brug for 200 g.
  2. Purer valnødderne meget fint med 450 ml vand, og stryg dem igennem en fin si.
  3. Skræl mangoen, skær frugtkødet af kernen, og skær det i små stykker. Pres limefrugterne.
  4. Purer det hele fint sammen, og smag til med limesaft og kanel.

 

Tip: Tilbered de søde kartofler aftenen forinden.

Tilberedningstid: 60 minutter + 4 timer koge- og bagetid.

Energi:
410 kcal/1720 kJ
Protein:
8 g
Fedt:
32 g
Kulhydrater:
23 g