Spicy kålsalat med søde kartofler | North Carolina Sweet Potatoes

Spicy kålsalat med søde kartofler

2 spsk. limesaft
2 spsk. sesamolie
1 spsk. rapsolie
1 tsk. friskrevet ingefær
1/2 tsk. salt
1 stor sød kartoffel (300 g)
1 Granny Smith æble
125 g savoykål
1 forårsløg
1 til 3 tsk. jalapeñoer
1 spsk. frisk koriander
30 g ristede jordnødder, hakket

  1. Bland limejuice, sesamolie, rapsolie, ingefær og salt i en skål.
  2. Skræl den søde kartoffel. Skær æblet, savoykålen og den søde kartoffel i tynde juliennestrimler. Skær forårsløg og koriander i små stykker, og hak jalapeñoerne fint. Tilsæt den søde kartoffel, æblet, savoykålen, forårsløget, jalapeñoerne og korianderen til dressingen, og bland det hele godt sammen.
  3. Anret på tallerkener, og drys med jordnødder. Pynt med limeskiver efter smag og behag.

Tilberedningstid/arbejdstid: ca. 45 minutter

160 kcal/670 kJ
Protein
3 g
Fedt
8 g
Kulhydrater
18 g