Kartoffelsalat med søde kartofler og rosenkål | North Carolina Sweet Potatoes

Kartoffelsalat med søde kartofler og rosenkål

400 g søde kartofler
3 spsk. olivenolie
600 g rosenkål
2 spsk. hvid balsamicoeddike
1 tsk. sennep
60 g ristede pekannødder
50 g tørrede tranebær
40 g blåskimmelost
Salt, peber

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Skræl de søde kartofler, og skær dem i tern. Fordel dem på en bageplade, dryp 1 spsk. olie over dem og drys med salt. Bag dem gyldenbrune i 30 minutter i den varme ovn. Vend dem en gang. Lad afkøle.
  2. Kog rosenkålene i 15-20 minutter i vand, der er tilsat salt. Hæld vandet fra, og lad dem køle af. Bland den resterende olivenolie, balsamico, sennep, salt og peber sammen.
  3. Halver rosenkålene, og skær dem i skiver. Bland med de hakkede pekannødder, tranebær og dressingen. Tilsæt de søde kartofler, og anret. Drys med ost.

Tilberedningstid/arbejdstid (uden ventetid): ca. 50 minutter

260 kcal/1090 kJ
Protein
6 g
Fedt
15 g
Kulhydrater
24 g