Kartoffelsalat af søde kartofler med gedeost og kyllingelår | North Carolina Sweet Potatoes

Kartoffelsalat af søde kartofler med gedeost og kyllingelår

500 g søde kartofler
4 kyllingeunderlår (à ca. 100 g)
4 skiver bacon (ca. 80 g)
4 salvieblade
1/2 tsk. sennep (middelstærk)
Salt
1/2 spsk. abrikosmarmelade
3 spsk. olivenolie
1/2 beholder karse
1 avocado
5 små runde skiver gedeost (á 20 g)
1 1/2 spsk. chilisauce
Olie til grillristen

  1. Kog kartoflerne i 20 minutter. Skyl og tør i mellemtiden kyllingeunderlårene. Vikl bacon omkring dem, og stik 1 salvieblad under hver baconskive.
  2. Pensl grillristen med olie, og grill kyllingeunderlårene på alle sider på den varme grill, indtil de er gyldenbrune.
  3. Bland i mellemtiden sennep, ½ tsk. salt og abrikosmarmeladen. Blandt langsomt olivenolien i. Skær karsen fra beholderen, og kom den i vinaigretten. Hæld vandet fra kartoflerne, lad dem køle af, og pil dem. Skær kartoflerne i skiver, og grill dem på begge sider. Bland kartoffelskiverne og vinaigretten.
  4. Halver avocadoen. Fjern stenen, løsn frugtkødet fra skallen, og skær det i skiver. Halver de små runde gedeoste. Tilsæt avocado og gedeost til kartoflerne, og bland forsigtigt det hele sammen. Pens kyllingeunderlårene med chilisauce. Server salaten med kyllingeunderlårene.

 

Tilberedningstid: ca. 45 minutter

Energi:
554 kcal/2320 kJ
Protein:
30,3 g
Fedt:
32 g
Kulhydrater:
35,9 g