Frugtsalat med søde kartofler og karry | North Carolina Sweet Potatoes

Frugtsalat med søde kartofler og karry

700 g søde kartofler
200 g yoghurt (5 %)
1 spsk. honning
Revet skal og saft af 1 økologisk citron
1 spsk. revet ingefær
1 1/2 tsk. karrypulver
1 grønt æble
1 stor abrikos
1 moden banan
85 g tørrede kirsebær
60 g valnøddekerner
40 g friske mynteblade
Salt

  1. Skær de uskrællede søde kartofler i tern, og kog dem i kogende vand, der er tilsat salt, i ca. 10 minutter. Hæld vandet fra.
  2. Bland yoghurt, honning, citronskal og -saft, ingefær og karry sammen i en skål. Smag til med salt.
  3. Skær frugten og myntebladene i små stykker. Tilsæt frugt, valnødder, de søde kartofler og halvdelen af mynten til dressingen, og bland det sammen. Drys resten af mynten hen over salaten, og stil den koldt, indtil den skal serveres.

Tilberedningstid/arbejdstid: 40 minutter

410 kcal/1720 kJ
Protein
8 g
Fedt
13 g
Kulhydrater
68 g