Coleslaw af søde kartofler med ingefær | North Carolina Sweet Potatoes

Coleslaw af søde kartofler med ingefær

6 spsk. rapsolie
6 spsk. limesaft
1 1/2 spsk. sukker
1 1/2 tsk. friskrevet ingefær
1/2 tsk. salt
700 g søde kartofler
60 g ristede valnøddestykker
1 forårsløg
Salatblade til servering

  1. Bland olie, limesaft, sukker, ingefær og salt sammen.
  2. Skær forårsløget i små stykker. Skær de søde kartofler i tynde juliennestrimler, og bland dem med valnødder, forårsløg og dressing.
  3. Stilles koldt inden servering. Serveres på salatblade. Passer godt til stegt kyllingefilet.

Tilberedningstid/arbejdstid (uden ventetid): ca. 45 minutter

280 kcal/1170 kJ
Protein
4 g
Fedt
15 g
Kulhydrater
31 g