Citronscones med søde kartofler og honning | North Carolina Sweet Potatoes

Citronscones med søde kartofler og honning

200 g søde kartofler fra USA
50 g blødt smør
90 g sukker
1 æg
2 spsk. honning
1 tsk. revet citronskal
240-300 g mel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt

Tilberedning:

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Skræl de søde kartofler, og riv dem groft.
  1. Kom smør og sukker i en skål, og pisk, til det skummer. Tilsæt de søde kartofler, æg, honning og citronskal.
  1. Bland alle de tørre ingredienser i en anden skål. Bland dem efterfølgende med kartoffelblandingen.
  1. Kom bagepapir på en bageplade. Sæt små mængder dej på bagepapiret ved hjælp af to spiseskeer, og tryk dem lidt sammen.
  1. Bag sconesene gyldenbrune midt i ovnen i 10-15 minutter. Lad dem afkøle, og læg dem derefter på en rist.