Zucchini-tzatziki med sesamkylling | North Carolina Sweet Potatoes

Zucchini-tzatziki med sesamkylling

1 zucchini (ca. 200 g)
1 kyllingebrystfillet (ca. 150 g) i skåret i
strimler
½ tsk. gurkemeje
2 spsk. sesamfrø
1 spsk. rapsolie
1 fed finthakket hvidløg
200 g yoghurt
1 tsk. wasabi
Salt, peber
Purløg

  1. Skyl zucchinien, rens den, og riv den i tynde strimler. Kom salt og peber på kyllingefileten, vend den i gurkemeje og sesamfrø, og steg den i olie på en pande i 4-5 min.
  2. Bland zucchinistrimlerne med hvidløg, yoghurt og wasabi, og smag til med salt og peber. Fordel tzatzikien over de åbnede søde kartofler. Garner med kylling og purløg.

Tilberedningstid: ca. 25 minutter

Energi:
531 kcal
Protein:
29,2 g
Fedt:
14,8 g
Kulhydrater:
67,6 g