Pandekager af søde kartofler med salat | North Carolina Sweet Potatoes

Pandekager af søde kartofler med salat

1 sød kartoffel fra North Carolina (300 g)
1 skalotteløg
2 forårsløg
2 æg
250 ml mælk eller mineralvand
150 g mel
½ tsk. salt, peber
Olie til panden

Tilberedning:

  1. Skræl den søde kartoffel, og riv den i fine strimler. Pil skalotteløget, og hak det fint. Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde ringe. Kom kartoffelstrimlerne, det hakkede skalotteløg og forårsløgringene i en pande med lidt olie, og svits dem, indtil løgene er transparente.
  2. Pisk æggene med mælk, mel og krydderierne. Tag de svitsede grøntsager ud af panden, og vend dem forsigtigt i blandingen.
  3. Bag dejen portionsvist på begge sider i panden i rigelig olie. Passer godt til en salat.

Tilberedningstid: 45 minutter

Energi:
369 kcal
Protein:
10,4 g
Fedt:
13,1 g
Kulhydrater:
53,6 g