Ovnstegte søde kartofler – Guacamole med rejer | North Carolina Sweet Potatoes

Ovnstegte søde kartofler – Guacamole med rejer

2 stilke basilikum
Frugtkødet fra 1 avocado (fx Hass)
3 spsk. appelsinsaft
2 spsk. creme fraiche
100 g fjordrejer
Salt, peber

  1. Skyl og tør basilikummen, træk bladene af stilkene, og skær 3-4 af dem i tynde strimler, der lægges til side til garnitur.
  2. Purer avocadokødet med 1 spsk. appelsinsaft, creme fraiche og resten af basilikummen, og smag til med salt og peber. Bland rejerne med resten af appelsinsaaften og en smule salt og peber.
  3. Skær en rids i de søde kartofler, og kom halvdelen af avocadocreme i hver kartoffel, og garner med basilikum og rejer.

Tilberedningstid: ca. 15 minutter

Energi:
512 kcal
Protein:
15 g
Fedt:
19,5 g
Kulhydrater:
67,4 g