Bøffer af søde kartofler | North Carolina Sweet Potatoes

Bøffer af søde kartofler

300 g søde kartofler fra North Carolina
100 g quinoa
100 g røde linser
3 æg (størrelse M)
2 forårsløg
100 g raps
2 spsk. smør eller olie
200 g farverig salat
100 g blandede spirer
3 spsk. æbleeddike
1 1/2 spsk. vand
2 spsk. ahornsirup
3 spsk. olivenolie
Salt, peber, en smule karrypulver

Tilberedning:

 

  1. Tilbered quinoaen som angivet på pakken. Kog linserne møre i 300 ml kogende vand, der er tilsat salt. Skræl de søde kartofler, og skær dem i strimler. Hæld vandet fra quinoaen og linserne, og lad dem køle af.
  2. Purer de søde kartofler og linserne groft med æggene. Bland quinoaen i. Klargør forårsløgene, og hak dem fint. Bland rapsen med forårsløggene, og smag til med salt, peber og karry.
  3. Form 8 bøffer af massen, og steg dem sprøde i varmt smør/olie.
  4. Skyl og tør salaten. Skyl spirerne. Bland resten af ingredienserne til en dressing, smag til, og mariner salaten med den.

 

Tip: Serveres med creme fraiche og drysses med ristede valnødder eller græskarkerner.

Tilberedningstid: ca. 60 minutter

Energi:
620 kcal/2600 kJ
Protein:
20 g
Fedt:
26 g
Kulhydrater:
73 g