- Skræl de søde kartofler, og skær to papirstynde skiver af på langs. Skær hver skive i tynde strimler på langs, og læg dem til side til rejerne. Skær resten af de søde kartofler i tern. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.
- Varm smørret. Svits løg, hvidløg og ingefær let i smørret. Tilsæt søde kartofler og timian, og svits videre. Tilsæt hønsebouillon, og lad de søde kartofler koge møre i ca. 15 minutter. Fjern timianen. Purer det hele, og smag til med salt, peber, sukker og ingefærsaft.
- Pil og hak hvidløget fint. Skyl og klargør chilien, og hak den ligeledes fint. Bland med koriander. Skyl rejerne, dup dem tørre, og smør dem ind i blandingen. Lad dem marinere tildækket i ca. 30 minutter.
- Træk de søde kartoffelskiver gennem æggeblommen, og vikl dem rundt om rejerne. Varm olien op i en pande. Steg rejerne i 2 minutter på hver side. Sæt 2 rejer på hver sit træspyd. Fyld suppen i suppeskåle, læg rejespyddet ovenpå, og garner med korianderblade.
Tilberedningstid: ca. 30 minutter + 30 minutters marineringstid