Quesadillaer af søde kartofler med cheddar | North Carolina Sweet Potatoes

Quesadillaer af søde kartofler med cheddar

4

4 mellemstore søde kartofler fra USA
2 tsk. salt til kogevandet
1 rød chili
1 potte koriander
8 minitortillaer
8 skiver cheddar

Tilberedning:

  1. Skræl de søde kartofler, skær dem i ensartede store tern, og kog dem i kogende vand, der er tilsat salt. Hæld derefter vandet fra, og mos kartoflerne med en kartoffelmoser eller en stavblender.
  1. Vask chili og koriander, hak dem fint, og bland dem i mosen. Smag til med salt.
  1. Spred lidt kartoffelmos ud på en tortilla, læg en skive cheddar på, og derefter endnu en tortilla.
  1. Steg quesadillaen på begge sider i en pande uden fedtstof, indtil osten er smeltet.
  1. Gentag med de resterende tortillaer. Skær quesadillaerne i otte stykker, og server dem som fingerfood.