- Kog kartoflerne i 20 minutter. Skyl og tør i mellemtiden kyllingeunderlårene. Vikl bacon omkring dem, og stik 1 salvieblad under hver baconskive.
- Pensl grillristen med olie, og grill kyllingeunderlårene på alle sider på den varme grill, indtil de er gyldenbrune.
- Bland i mellemtiden sennep, ½ tsk. salt og abrikosmarmeladen. Blandt langsomt olivenolien i. Skær karsen fra beholderen, og kom den i vinaigretten. Hæld vandet fra kartoflerne, lad dem køle af, og pil dem. Skær kartoflerne i skiver, og grill dem på begge sider. Bland kartoffelskiverne og vinaigretten.
- Halver avocadoen. Fjern stenen, løsn frugtkødet fra skallen, og skær det i skiver. Halver de små runde gedeoste. Tilsæt avocado og gedeost til kartoflerne, og bland forsigtigt det hele sammen. Pens kyllingeunderlårene med chilisauce. Server salaten med kyllingeunderlårene.
Tilberedningstid: ca. 45 minutter