Tagine af søde kartofler med Harissa | North Carolina Sweet Potatoes

Tagine af søde kartofler med Harissa

4

750 g søde kartofler fra USA
2 fed hvidløg
2 cm frisk ingefær
1 gult løg
2 spsk. olivenolie
1 tsk. kommen
1 tsk. korianderfrø
1 dåse flåede tomater
2 spsk. Harissa
½ tsk. salt
2 spsk. bredbladet persille, finthakket

Tilberedning:

 

  1. Skræl de søde kartofler, og skær dem i små tern. Skræl og hak hvidløg og ingefær fint. Stil det hele til side.
  2. Skræl løget, og skær det i tynde skiver. Varm olivenolien op i en pande, tilsæt løget, og steg det, uden at give det farve. Tilsæt kommen og korianderfrø, og lad det stege med et par minutter. Tilsæt kartoffeltern, hvidløg og ingefær, og lad det stege med et par minutter. Tilsæt derefter tomater, Harissa og salt, og lad det simre i 15-20 minutter.
  3. Inden servering smages taginen til med salt og Harissa, og persillen vendes i. Passer til couscous eller knækbrød med flødeost.