Tilberedning:
- Skræl de søde kartofler, skær dem i tern, og tilsæt salt. Pil løgene og hvidløget, og hak dem fint. Varm 3 spsk. olie op i en wok eller en gryde. Svits kartoffelternene i 3-4 minutter under omrøring.
- Tilsæt hvidløg og løg, og bland det hele godt sammen. Tilsæt risottoris. Deglacer med hvidvin, og lad det hele stå og simre i 2 minutter uden låg. Rør den varme grøntsagsbouillon i lidt efter lidt, kog hele tiden ind og rør – det tager cirka 25 minutter.
- Knus valnødderne groft, og rist dem gyldenbrune i en pande med 1 spsk. olie. Læg de ristede valnødder på en lille tallerken med køkkenpapir, og tør panden ren. Varm resten af olien op i panden. Rist salviebladene kort i olien, tag dem ud med en hulske, og læg dem på køkkenpapir.
- Riv parmesanosten, og rør den i risottoen, smag til med salt og peber. Drys med ristede valnødder og salvie inden servering.
Tilberedningstid: ca. 45 minutter