Tilberedning:
- Bland kikærtemel med bagepulveret og med karrypulver og chiliflager efter smag og behag. Halver limefrugten, og pres saften ud. Bland saften med 200 ml vand og ahornsirup.
- Rør blandingen af vand og limesaft i melblandingen med et piskeris. Skræl de søde kartofler, riv dem fint, tilsæt dem til dejen, og bland det hele godt sammen. Klargør forårsløgene, skær dem i ringe, og bland dem i. Krydr dejen med salt.
- Varm olien op i en pande, kom 6 toppede spiseskefulde dej på panden, tryk dem en smule flade, og steg dem i 2-3 minutter. Vend pakoraerne, og steg dem gyldenbrune i yderligere 2-3 minutter. Læg dem på en tallerken med køkkenpapir, og stil dem i en forvarmet ovn (elektrisk ovn: 75 °C/varmluft: 50 °C). Steg 6 pakoraer mere.
- Til agurkyoghurten skal du vaske agurken, rive den groft, trykke den tør og blande den i yoghurten. Skyl myntebladene, dup dem tørre, hak dem fint, og bland dem i. Salt agurkyoghurten let. Anret og server pakoraerne med agurk-mynte-yoghurten.
Tilberedningstid: ca. 40 minutter